Det bästa som finns är att va farmor och mormor!

Nu var det länge sedan jag var här inne och skrev,
Har inte så mycket tid till skrivande. Livet består av så mycket annat!
Idag har jag varit ute hela dan i Furuviks parken med mina små barnbarn från Avesta. Vi fick med oss "vår" fyraång här ifrån stan tillsammans med hennes pappa! Vi har haft en toppen dag trots att livet inte har varit det bästa. Det har varit mycket karusellåkande, tittat på djur och mycket annat. Vi avslutade dan med att åka till en plats som heter Hemlingby som är som ett friluftsområde. Där fortsatte vi att leka och grilla korv!
Det enda som har varit tråkigt idag är alla getingar! Det fullkomligt kryllar av dom! Vi har sprungit med mackor och korvar i händerna med rädsla för att bli getingbitna! Usch! fattar inte varför Gud var tvungen att skapa dom.  Där gjorde han nog ett misstag!
Mätta och nyduschade somnade mina små "troll" på en gång när vikommit hem! Finns ine mysigare än att gå in och " snosa"  och pussa på dom när dom ligger och sover! Får se hur länge de sovaer imorgon bitti. Imorse kom dekl 7 och kröp ner i sängen hos oss!

Vi har också en litem lånekatt här som vi gillar skarpt! Mysigt att få ha henne här då husse och matte är bortresta.
Plötsligt under veckan så började hon att ändra be´teende.Hon började "skrika" eller prata alltså inte jama. Vi blev först oroliga att det var något fel på henne. Förövrigt så varhon ju ok. En av sönerna med tjej komöveren kväll och hörde henne "låta! De såg direkt att hon hade börjat löpa! Dum kände jag mig som haft många katter under årens lopp som inte hade fattat det!. jag har ju aldrig haft någon innekatt så det kan ju va orsaken.
Tycker ändå synd om henne som går omkring och skriker - pratar - låter! Däremellan vill hon hoppa upp och kela lite!
Det verkar alltsom hon mår lite bättre då hon får extra upmärksamhet! Vi får se hur det blir till natten då vi ska sova. Igår var hon lugn då vi gick och la oss och började inte bli orolig fär senare ( har ju socialjouren i helgen så det spelar ju inge roll då jag ändå är vaken!) Hon är iallafall en hely underbar katt! Själva skulle vi ju inte kunna ha någon katt eftersom jag är ute och reser så pass ofta och då ärdet ju bra att kunna få låna ibland!

Ja, ja detta var nu bara lite "småprat" och inte vet jag ju om någon läser eftersom det var flera månader sen jag skrev sist!  Imorgon bär det av till ett Lekland medgänget! Ska bli toppen kul!

RSS 2.0